История

ИСТОРИЯ


През далечната 1979 година е открита новопостроената сграда на ДГ ,,Първи юни“, с.Партизани - съвременна предучилищна институция за отглеждане, възпитание, обучение и социализация на деца от 3-годишна възраст до постъпването им в първи клас. Вече 40 години детската градина е желано и предпочитано от родителите детско учебно заведение.


Детската градина е известна с чистите си помещения, добре поддържания двор, много доброто качество на приготвената храна, медицинското обслужване и най-вече с приветливия си персонал.


Тук с годините са изградени много традиции, празници празнувани с участието на родители и близки, есенни и коледни изложби, гостуване на театрални постановки с високо художествено качество и много други дейности,които създават за децата един неповторим и оригинален свят,изпълнен с неповторими приключения.


Затова децата идват с желание в детската градина и не искат да си тръгват вечер. Затова със сигурност можем да кажем , че ДГ ,,Първи юни“ се е превърнала в желан дом за децата и техните родители.ДГ Първи юни
ДГ Първи юни
Детска градина Първи юни - Всички права запазени